1 2 3 4 5 6 7 8 9

Üzleti Kalauz (teszt)

2014. május 22.
Üzleti Kalauz (teszt)

Az Üzleti Kalauz nőknek szól. Azoknak a nőknek, akik figyelmet fordítanak magukra, családjukra, környezetükre, továbbá gondoskodnak jövőjükről, karrierjükről, szépségükről, egészségükről, pénzügyeikről, és nyitottak egy olyan egyedülálló kiadványra, amely a hétköznapokban is segíti az eligazodást ezeken a területeken. Magadra ismertél? Legközelebb jelentkezz tesztünkre, de addig is olvasd el az Üzleti Kalauzt!

Meglepetés! Sió zöldségital teszt beszámoló

2014. május 16.
Meglepetés! Sió zöldségital teszt beszámoló

A Meglepetés magazin 100 olvasója csatlakozott a magazin terméktesztelő csapatához, így térítésmentesen próbálhatták ki a SIÓ legújabb zöldségitalát, a SIÓ Rostos Zöldség Mixet. A teszt alatt egy másik Sió termék tesztje is zajlott, ott a Best magazin olvasói voltak segítségünkre. Olvasóink aktivitása mindkét esetben felülmúlta a várakozásainkat, számtalan fotót kaptunk, ezúton is csak köszönni tudjuk. És hogy mik voltak az eredmények?

Sió gyümölcsital - Best-teszt beszámoló

2014. május 16.
Sió gyümölcsital - Best-teszt beszámoló
A Best magazin 100 olvasója csatlakozott a magazin terméktesztelő csapatához, így térítésmentesen próbálhatták ki a SIÓ legújabb gyümölcsitalát, a SIÓ Meggy-Szilva-Alma Mixet. A teszt alatt egy másik Sió termék tesztje is zajlott, ott a Meglepetés magazin olvasói voltak segítségünkre. Olvasóink aktivitása mindkét esetben felülmúlta a várakozásainkat, számtalan fotót kaptunk, ezúton is csak köszönni tudjuk. És hogy mik voltak az eredmények?


1 2 3 4 5 6 7 8 9